Wat wij doenVideomarketing
Samen met ons team van marketeers en conceptdenkers stellen we de doelen en doelgroep scherp, omdat wij weten dat het succes van een video begint bij een gedegen strategie. We bepalen de juiste middelen en het juiste kanaal voor de verspreiding van jouw video’s, zodat het inzichtelijk wordt hoe jullie resultaat gaan bereiken.

Doordat ons team bestaat uit creatieven en strategen, kun je ons inzetten als gespecialiseerde afdeling voor visuele communicatie binnen jullie organisatie. Zo hebben jullie één verantwoordelijke voor alles op het gebied van video en animatie, die je aanstuurt op basis van inhoud, doelen en budget. Zo bereiken we samen uiteindelijk meer in minder tijd. 
 

Videocommunicatie
Wij beperken ons niet tot het maken van bedrijfsvideo’s. Wij kijken naar de gehele scope waarin video effectief kan worden ingezet, om jullie te helpen jullie doelstellingen te behalen. Naast video’s die helpen bij verkoop & positionering, denken wij ook actief mee over interne communicatie, service video’s, communicatie met stakeholders en communicatie op corporate niveau. Wij zitten dan niet alleen aan tafel met marketeers, maar ook met HR-managers en directeuren.

Omdat videocommunicatie inspeelt op emotie, kan het in verschillende lagen van de organisatie effectief worden ingezet. Hierbij hebben wij projecten mogen uitvoeren voor diverse internationale partijen, waardoor we ruime ervaring hebben met filmen in het buitenland en meertaligheid. Deze ervaring maakt ons een goede sparringpartner op het gebied van videocommunicatie.
 
Videoproductie
Voor iedere opdracht vormen wij het juiste team van specialisten. We brengen de creatieve koppen bij elkaar om binnen de kaders van de strategie, en buiten de geijkte paden te werken. Kortom: We gaan het laten zien! Wat daar uit voortkomt kan meer zijn dan een video alleen. In het creatieve concept houden we rekening met de verspreiding en alle andere facetten om de video heen.

Als het denkwerk is verricht, wordt het tijd om het geschetste plaatje tot leven te brengen. Wij nemen de verantwoordelijkheid over het gehele traject. Wij weten wat nodig is voor de productie en nemen al het regelwerk uit handen. In gemiddeld 8 weken tijd zie je de puzzelstukjes samenkomen en verschijnt het eindproduct waar we samen zo hard aan hebben gewerkt.
 
Videodistributie
Om het gewenste resultaat te behalen, moet de video op de juiste plaats en door de juiste kijkers worden gezien. Als ‘afzender’ zijn jullie zelf de belangrijkste spil in het verspreiden van de videoboodschap, maar wij kunnen hier uiteraard een handje bij helpen. Als onderdeel van de samenwerking denken wij actief mee over de distributie van jullie video, zodat we er samen voor zorgen dat de video écht impact heeft.

WordPress Lightbox Plugin