Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Filmding College #17 – Influencer Marketing

27 september 2018 | 13:30 - 18:00

€195

Vrijwel iedereen is dagelijks actief in diverse sociale netwerken. De posts, foto’s en video’s op deze netwerken hebben invloed op onze perceptie. Wat wij voorbij zien komen, bepaalt wat wij bijvoorbeeld zien als nieuw, trending of succesvol. Mensen worden namelijk sneller beïnvloed door experts of mensen die lijken op henzelf, waarmee zij zich kunnen identificeren.

Geen wonder dat hier in marketing steeds meer gebruik van wordt gemaakt. Tegenwoordig prikt de consument er al snel doorheen wanneer iets in scene wordt gezet. “Oprechte marketing en communicatie” wordt daardoor steeds meer gewaardeerd. Een review, klant testimonial of sociaal bewijs dat anderen in je omgeving een bepaald product al gebruiken, heeft tegenwoordig vaak net zo veel of zelfs meer effect dan een commercial of banner. Door echte mensen jouw product of dienst te laten gebruiken en dit deelbaar te maken, kun je jouw doelgroep via die weg activeren doordat ze over je gaan praten. Zij krijgen vertrouwen in je merk, doordat anderen hen voor gingen. Dit noemen we social-influencers-marketing. Influencer marketing is niet alleen effectief voor de consumentenmarkt, maar ook voor B2B.

Tijdens de 17e editie van het Filmding College zullen we dieper ingaan op influencer marketing:

– Hoe kan influencer marketing worden ingezet?
– Wat zijn de voor- en nadelen?
– Wanneer is iemand een influencer?
– Hoe zet je dit in voor de B2B markt?
– Wat voor resultaten kun je verwachten?

Het programma zal bestaan uit een algemene presentatie over het onderwerp door André Ansems en business cases door ervaringsdeskundigen.

Schrijf je in voor het Filmding College - Influencer marketing

  • Ik geef toestemming dat de organiserende partijen van het Filmding College mij mogen informeren over het programma en benaderen naar aanleiding van het event.

Let op!
Onze deelnemers zijn zowel geïnteresseerd in de onderwerpen als in het sparren met gelijkgestemden. Kennis en ervaring delen – dat staat centraal! We zijn selectief in wie we laten deelnemen, dus aanmelden is een must. Twijfel je nog? Bekijk dan hier waarom je je zou moeten aanmelden.

Filmding Colleges
Onze Colleges worden altijd bezocht door een spectrum aan directeuren, HR- marketing- en communicatieprofessionals van uiteenlopende organisaties tussen de 25-5000 medewerkers. Onder het genot van een hapje en een drankje leer je tijdens deze inspirerende middag wat de toevoegde waarde van immersive video is en hoe je dit strategisch kunt inzetten. Het programma wordt met grote zorg voorbereid. De waarde van een entreekaart is € 195,- excl. BTW.

Sponsoren
Het Filmding College wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

 

Gegevens

Datum:
27 september 2018
Tijd:
13:30 - 18:00
Kosten:
€195
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Organisator

Filmding B.V.
Telefoon:
076 711 2233
E-mail:
info@filmding.nl
Website:
www.filmding.nl

Locatie

Inspirium Hospitality Mall
Kronenburgwerf 20
Breda, 4812 XR
+ Google Maps
Telefoon:
076-7112233
WordPress Lightbox Plugin